За членове на БФС

Като дългогодишен технологичен партньор на Български Фармацевтичен Съюз, Комитекс ООД предлага преференциални условия за всички членове на съюза при закупуване на 2D баркод скенери Scantech IG620. За да се възползвате от специалната цена е необходимо да имате валидна ЕВРОПЕЙСКА ПРОФЕСИОНАЛНА КАРТА и да попълните формата за поръчка по долу. Предлаганите модели на Scantech успешно преминаха тестове на софтуерни компании и системни интегратори по пилотната фаза на проекта за верификация на лекарствата.
В допълнение към скенерите Ви предлагаме аксесоари (стойка с възможност за автоматичен режим) и удължване на стандартната гаранция с 3 години. Скенерите са тествани за съвместимост с аптечния софтуер Pharma Pro, JOYSTICK, Gamma Pharma, Global Hospital и Pharma Star.
Сертификат за техническа съвместимост – Pharma Star
.
Всички поръчки, направени от членове на БФС в периода 1 ноември – 20 декември 2018 г получават като подарък Удължена гаранция “+3 години“ на стойност 29 лв. без ДДС

За да поръчате е необходимо да преминете през следващите 3 стъпки:
1) Изберете продукти 2) Посочете желан брой 3) Попълнете данни за фактура, адрес за доставка и начин на плащане. Готово – поръчката Ви е приета!

Продукти във Вашата количка:

Вашата количка е празна.

 

 

Responsive Menu Clicked Image